Klasfoto

Open bloeien om te groeien

In onze basisschool kan uw kind openbloeien om op te groeien tot een gelukkige, zelfzekere en creatieve tiener. Elke leerling, meisje of jongen, met een eigen persoonlijkheid, eigen visie, eigen kunnen, eigen overtuiging, verdient onze speciale aandacht.
De school biedt kwalitatief onderwijs dat aansluit bij de leefwereld van de kinderen. Op deze manier streven we naar een zo groot mogelijke beleving. De school werkt dan ook intensief aan vernieuwingen met oog voor ICT, leren leren, actualiteit, sport, geïntegreerde werkperiodes…
Het personeel en de directie vormen een team dat een ‘open deur’ politiek hanteert, dat communicatief is ten opzichte van ouders en samen met de leerlingen het gezicht en de uitstraling van de school bepaalt.